Lomi Lomi Massage
Maak kennis met een van de oudste en helende vormen van lichaamswerk. Lomi Lomi is de ceremoniële en spirituele massage uit Hawaï die als doel heeft de ziel helpen te ontwaken.

Wat is Lomi Lomi?

Het Hawaiaanse lichaamswerk of LomiLomi weerspiegelt de oude spirituele connectie die de authentieke Polynesische bevolking heeft sinds het begin der tijden met hun voorouders, het land en de levensadem Aloha.
De Lomilomi-massage creëert een verbinding van hart tot hart. De diepte van dit werk spreekt door de helende aanraking. Fysieke belasting, opgekropte emoties, diep gevoelde overgangen in het leven, of beperkende overtuigingen en gevoelens kunnen de energiestroom blokkeren, wat vaak wordt weerspiegeld als spierspanning op verschillende niveaus in het lichaam. Lomi Lomi helpt de blokkades los te laten en geeft tegelijkertijd de energie een nieuwe richting naar een groter gevoel van heelheid, ontspanning en bevrijding.
 
LomiLomi is dus niet alleen een fysieke ervaring; het vergemakkelijkt ook herstel op het mentale, emotionele en spirituele zijn.
Lomi Lomi is werken met Aloha (levensadem) en de HA breath en Mana (spiritule energie

Maarten en zijn connectie met Aloha

Vanaf mijn 15e ben ik fervent surfer, windsurfer, kitesurfer… de groet “Aloha” gebruikte ik al jaren veelvuldig. Toen ik zelf een bezoek aan Maui bracht leerde ik dat Aloha, meer dan een groet was. Niet te vertalen, maar een soort “van hart tot hart”. Een diepere verbinding. 
En met een opleiding tot gymleraar, was het vanaf het begin van Miracle Life ook al duidelijk dat er op een of andere manier ook lichaamswerk aan toe gevoegd zou worden. Want trauma en blokkades zitten niet alleen energetisch in het lijf vast, maar worden in de spieren en organen opgeslagen. Een prachtige manier om hieraan te werken is dus diepgaand lichaamswerk.
En toen ik in 2019 zelf een Lomi Lomi massage onderging, van een prachtige masseur met een sterke source connectie, wist ik direct dat ik hier ooit iets mee zou gaan doen. Lichaamswerk met verbinding met source, die de ziel vrij maakt. Een magische combinatie als je het mij vraagt. 
In september volg ik de opleiding en vanaf 25 september is het mogelijk om een heerlijke en transformatieve Lomi Lomi massage bij Miracle Life te boeken. 

Wil je genieten én werken in de diepte?

Met Lomi Lomi kan je beiden combineren! Blokkades losmaken en transformeren was nog nooit zo ontspannend!