“Door met het hoger zelf van je kind te communiceren, kunnen we mogelijk inzichten ophalen, zonder dat je kind hoeft te kunnen praten, zelf moet weten wat hem/haar dwars zit, achter de maskers van je puber, voorbij het ego en de verwarring.”

Wil je energetisch, frequentioneel, emotioneel meer aanwezig kunnen zijn bij je kind? Wil je weten waarom je baby slecht eet, of op bepaalde plekken angstig is? Wil je weten waarom je kleuter onrustig slaapt, waarom het soms lijkt alsof je kind soms overgenomen wordt? Wie staat er in de hoek van de kamer, waar je kind steeds naar lacht of juist bang van wordt na oogcontact? Wat kan je doen om je kinderen energetisch schoon te maken?
Door met het hoger zelf van je kind te communiceren, kunnen we mogelijk inzichten ophalen, zonder dat je kind hoeft te kunnen praten, zelf moet weten wat hem/haar dwars zit, achter de maskers van je puber, voorbij het ego en de verwarring. En we kunnen praktische handvatten geven om met deze kennis om te gaan.

Waar kunnen we je mee helpen?

Ieder kind heeft de eerste paar levensjaren de capaciteit om in andere bewustzijnsvelden te ervaren. Zielen van overledenen, zieltjes van broertjes of zusjes die nog willen komen, dimensies van draken, elfen, unicorns… het wordt vaak geschaard onder fantasie. Als de ervaring positief is ten minste. In het geval van een angstige ervaring, wordt de beleving van het kind, als oplossing voor de angst, vaak ontkent. Dit is een reden voor een kind om aansluiting bij de ouders te missen, maar ook om aan de eigen ervaringen en intuïtie te gaan twijfelen. Dit kan betekenen dat een kind zich op jonge leeftijd al gaat afsluiten van de verbinding met source en zijn/haar eigen hoger zelf en multidimensionaliteit.
Wij kunnen je helpen met het vertalen van de ervaringen van het kind, naar begrijpen van uitdagingen door jou als ouder. Daarnaast kijken wat er energetisch of spiritueel schoongemaakt kan worden, waardoor je kind blijer op ka groeien. We helpen je te kijken buiten de kaders, waardoor je kind zich gesteund kan voelen in zijn/haar eigen intuïtie en waarnemingen.

Daarnaast is het zo dat kinderen tot hun 7e levensaar afhankelijk zijn van de spirituele bescherming van het aura en de frequenties van jou als moeder. Net zoals je je kind van twee helpt oversteken, is het ook aan jouw om je kind energetisch te beschermen en schoon te maken. We helpen je graag om bewust te worden van deze rol en de nodige vaardigheden te ontwikkelen.

Elk kind heeft van tijd tot tijd last van ongewenst gedrag. Voor de ouders ongewenst, maar voor de kinderen net zo zeer. Veel wordt toegeschreven aan kind-zijn, maar niet alles is van je kind zelf. Plotselinge gedragsveranderingen, zoals woede-aanvallen of van lief spelen naar ruzie zoeken, hebben vaak een onderliggende oorzaak. Overgangsdagen als de ouders niet meer bij elkaar zijn, geabsorbeerde energie van school, tv-programma’s die steevast voor ruzies zorgen, maar ook entiteiten die je kind overnemen of oude karmische trauma’s uit andere levens.
Via het hoger zelf van jullie kind, kunnen we hierover informatie krijgen en je helpen om een meer harmonieuze sfeer te houden.

Vanaf het 7e levensjaar komt jullie kind meer onder de bescherming van de moeder vandaan. Dat wil niet zeggen dat het meteen tegen alle krachten is opgewassen. De rol van de vader wordt nu veel belangrijker. Hij is degene die het kind aan de hand mee neemt naar buiten om zijn/haar eigen pad te leren lopen. Het gaat dus niet om het pad van de vader, maar om de richting die de ziel van het kind ten diepste wil lopen. Het is daarom heel belangrijk dat het kind weet wie het is. In een maatschappij, waarin juist deze leeftijdsgroep steeds vaster in kaders wordt gegoten, komen veel kinderen in problemen. Hun natuurlijke talenten krijgen weinig ruimte, terwijl het systeem probeert een eenheidsworst te produceren.
Wij kunnen jullie en je kind helpen, om rebel te blijven, om hun zielsverbinding te houden en de eigen creativiteit te herkennen en te laten stromen. Daarnaast kunnen we je kind valideren in eigen unieke gaven of spirituele ervaringen, waardoor hij/zij durft te vertrouwen op intuïtie, gidsen of andere hulpbronnen.

Er is een grote groep jong volwassenen, die meer en meer worstelen in deze maatschappij. 14 jarigen die overspannen zijn, pubers die niet snappen wat ze eigenlijk op school doen, die geen perspectief op een mooie wereld hebben, kinderen… door hun omgeving bijna verplicht in ego en stoerheid gedwongen, terwijl ze hartstikke gevoelig zijn en vooral handelen uit gemis van hun eigen zielsverbinding. Die diep van binnen heel goed weten wie ze eigenlijk zijn, maar dat niet in hun omgeving terug zien en dus een manier van zijn zoeken, waarmee ze overeind blijven. Ze verdienen meer dan ‘overeind blijven’. Ze verdienen validatie van hun blik op de wereld. Ze verdienen perspectief op een liefdevolle hoopvolle toekomst. En inzichten die de maatschappij bewust of onbewust bij ze weg houdt.
We kunnen er voor jou en je puber zijn, door ze een ander wereldbeeld aan te reiken. Een wereld waarin ze zelf creator zijn van hun eigen werkelijkheid. Waarin ze hun toekomst kunnen dromen en manifesteren. En we kunnen ze helpen hun zielsverbinding te herkennen en weer zien wie ze werkelijk zijn.

Op dit moment bieden we alleen via 1-op-1 sessies (uiteraard met partner en kind, als gewenst) hulp voor jou en je kind, live of over afstand.

Maak hier direct een afspraak!

We hebben wel plannen om groeps- of online sessies te gaan neerzetten, die hieraan gerelateerd
zijn. Laat dus gerust weten wat jouw wensen zijn op dit gebied en wellicht kunnen we onze
plannen daarop afstemmen.

REVIEWS

“Bij Maarten en Chantal een hele fijne sessie gehad voor ons 8 maanden oude zoontje die al sinds zijn geboorte last had van zijn buik. Ondanks veel sessies bij de kinderarts, kinder fysio, osteopaat en reflex therapie geen verbeteringen. Met medicatie het enigszins onder controle. Na de sessie is er echt wat veranderd, hij is vrolijker en eet en drinkt met veel plezier. Medicatie kunnen afbouwen en echt verbetering gemerkt. Naast deze positieve verandering zijn het ook twee super mensen die echt de tijd voor je nemen en luisteren.”
— Daphne de Jong –

Ben je toe aan helderheid voor je kind?

Jij kan de bescherming zijn voor je kind en de verandering in dynamiek tussen jou, je partner en je kind. Maar alles start in dit geval met inzichten in wat er speelt. Wij staan klaar om je te helpen tot deze inzichten te komen. Wil je weten wat we specifiek voor jou kunnen doen, stuur ons een bericht en dan nemen we contact op.