“Of je nou twee of twintig jaar samen bent, met z’n tweeën, of een samengesteld gezin met  zeven kinderen, elke relatie heeft aandacht nodig. Aandacht voor elkaar, aandacht voor ieder individueel.”

Wil je de liefde weer volop voelen stromen? Energie door je lichaam, werkelijke aandacht en verbinding? Dat een aanraking (bijna) elektrisch is, dat een blik helemaal open is. Verleidend, verlangend, verwonderend, verrassend? Of merk je dat er geruzied wordt over niks, dat kleine frustraties tussen jullie in blijven staan? Leef en deel je je waarheid met je partner, of houd je je wensen of verlangens stil om de lieve vrede te bewaren? Delen jullie hetzelfde wereldbeeld nog wel, of is de één een persoonlijke of spirituele ontwikkeling doorgegaan en dus veranderd, terwijl de ander de noodzaak tot dat zelfonderzoek niet heeft gevoeld? Kunnen jullie elkaar na die transformatie nog vinden in energie, taal, visie, keuzes?

Of je nou twee of twintig jaar samen bent, met z’n tweeën, of een samengesteld gezin met  zeven kinderen, elke relatie heeft aandacht nodig. Aandacht voor de irritaties, aandacht voor de wensen en verlangens, aandacht voor de waardering en dankbaarheid, aandacht voor de liefde en aandacht voor de sex. Aandacht voor elkaar, aandacht voor ieder individueel. 

En zelfs als de rek er echt uit is, de aandacht naar buiten gaat in plaats van naar elkaar, het duidelijk tijd is voor een nieuwe vorm, samen of los van elkaar… ook dan kan dat met liefde en in verbinding. Waardoor jullie ondanks de pijn in een prachtige verbinding kunnen blijven. Je partner waarmee je zo veel geleerd hebt, samen gegroeid bent, door vele hoogte- en dieptepunten bent gegaan, misschien wel kinderen deelt. In of uit de relatie, een nieuwe vorm… wat zou het mooi zijn als dat altijd in verbinding en in liefde zou kunnen.

Hoe kunnen we je hiermee helpen?

In een privésessie voor jou en je partner, is er natuurlijk alle aandacht voor jullie hulpvraag. En vaak is die hulpvraag slecht een uiting van onderliggende uitdagingen. Niet communiceren op dezelfde frequentie, oude pijn en triggers, over en weer oordelen, angst om echt te openen of angst om te verlangen en te vragen. Wij stemmen af op de energie, de onderliggende laag, kijken waar jullie hulpvraag nou werkelijk over gaat. In een twee uur durende sessie, kijken hoe we deze diepere laag bloot kunnen leggen, naar de pijn van beiden kunnen kijken én tegelijk in het aankijken van die pijn kunnen werken aan vernieuwde diepere verbinding. Na een dergelijke sessie, gaan jullie naar huis met meer inzicht en helderheid zodat jullie bepaalde delen van jullie dynamiek , sneller gaan herkennen. Daarnaast krijgen jullie afgestemd huiswerk om de energie en verbinding tussen jullie beiden weer te voeden.

Zoeken jullie een duurzame transformatie in jullie relatie, dan is een speciaal voor jullie samengesteld traject ideaal voor jullie. In een vrijblijvend voorgesprek gaan we samen aftasten,

Elk individu in een relatie heeft baat bij persoonlijke groei en de relatie daarmee ook. Dat wil niet zeggen dat het altijd makkelijker of stabieler wordt, maar wel vooral meer emotioneel volwassen. 

Een aantal workshops die wij aanbieden zijn specifiek of extra geschil om samen met je partner te bezoeken;

  • In de workshop VERBINDEN IN EERLIJKHEID draait het volledig om het uiten van alles wat zich aandient én de emotionele reacties die dat oproept (in je lichaam) volledig omarmen. Dit is een schitterende manier om te leren niet weg te lopen van angsten, boosheid, verdriet, afwijzing, verlangen, lust… Gewoon alles wat het leven ons aan ervaringen biedt.

    Het is eng, uitdagend, bevrijdend, openend, helend… en diep verbindend. Velen hebben de overtuiging dat eerlijk zijn gelijk staat aan ruzie, gelijk staat aan kapotte maken, onherstelbare schade. De methode die we volgen, geeft ons steeds feedback en inzichten in onze eigen pijn, onze eigen vastgeklonterke oude emoties. En door het aankijken en vrij maken, ontstaat er ruimte voor liefde. Veel meer liefde. 

    Dat maakt deze workshop niet specifiek een voor stellen, maar wel heel erg geschikt om samen te volgen. En om de aangereikte inzichten en technieken mee te nemen in jullie dagelijkse communicatie.

  • De workshop CONNECTED COUPLES is er uiteraard wel een die we volledig voor stellen hebben samengesteld. Er zullen stukjes uit Verbinden in Eerlijkheid terug komen én we zullen veel tijd besteden aan verbinden, spelen, voelen, aanraken, laten stromen, verlangen, uitspreken, balanceren van mannelijke en vrouwelijke energie, geven, ontvangen.

    De hele workshop staat in het teken van het openen van zo veel mogelijk kanalen van verbinding met jezelf en de ander.

    Kan jullie relatie wel een boost gebruiken door samen een dag te delen vol liefde en verbinding? Of hebben jullie gewoon heel veel zin om alles weer eens ouderwets te laten stromen? Dan zien we je graag bij deze workshop! 

En ondanks al het harde werk om elkaar te blijven vinden, te blijven voeden, te blijven voelen, is het soms zo dat het gewoon op is.

Dat de liefde of de passie op is. Of dat er genoeg liefde is, maar dat er om wat voor reden dan ook te veel verdriet tussen jullie in is komen te staan. Of dat jullie samen uitgeleerd zijn. 

Wat dan? Spulletjes verdelen en wegwezen? Terwijl jullie zo veel mooie herinneringen samen hebben gebouwd, misschien nog wel samen de zorg voor jullie kinderen moeten verdelen, jullie in het begin onvoorwaardelijk voor elkaar hebben gekozen? Of misschien wil je je partner nooit meer zien, maar zit er nog onopgeloste boosheid, wrok, iets wat er echt nog uit moet, omdat het anders aan je blijft vreten…

Helaas is het zelden zo, dat twee mooie mensen na een relatie, zonder slag of stoot, zuiver en in liefde ieder hun eigen pad kunnen kiezen.

Verdriet en boosheid horen bij een rouwproces, maar als je nog boosheid vast houdt en het vervuilt je eigen energetische systeem of de manier waarop je uit elkaar gaat of met elkaar om wilt/moet blijven gaan, is het misschien tijd om begeleid door een van ons, afscheid te nemen van die emotie. Die emotie die in de weg staat voor liefde. En daarmee voor het ‘in liefde loslaten van je partner’. Voor de ander vergeven en jezelf vergeven, voor specifieke zaken, of voor het feit dat jullie het niet hebben gered samen. Hoe ‘schoner’ jullie beiden zijn, hoe onvoorwaardelijker je de ander zijn/haar nieuwe leven kan gunnen. Wat overigens niet wil zeggen dat het geen pijn mag doen, dat er geen verdriet mag zijn… Dit zijn emoties die naast liefde kunnen bestaan. En zoals ze zeggen; Echte liefde is ook elkaar kunnen loslaten.

Boek hier jullie individuele sessie of traject.

Zijn jullie klaar voor een nieuwe stap in jullie relatie?

Om samen opnieuw te leren vliegen, is het belangrijk om jezelf echt aan je partner te  laten zien. En dat is eng, want het is een test voor jullie onvoorwaardelijkheid. Wij zijn er voor jullie, om samen de stap naar diepe verbondenheid te zetten. Willen jullie weten wat we specifiek voor jullie kunnen doen, stuur even een bericht en dan nemen we contact op.